Vandtætte skydedøre

winel2

 

 

Winel er en af verdens førende producenter af vandtætte skydedøre til skibsindustrien og offshore sektoren

De producerer 4 typer skydedøre, som fås I mange størrelser og med forskelligt tilbehør så de imødekommer ethvert krav fra kunderne.

 

Eagle Q-line watertight sliding door

eagleDen vandtætte skydedør EAGLE med elektro hydraulisk betjening er en ny type kompakt dør. Den leveres som en komplet, testet enhed klar til montering. Den kombinerer det velkendte mekaniske dørdesign med et standard elektro- hydraulisk system.

Download brochuren her

eagle q-line

 

 

 

Condor Q-line Electric watertight sliding door

condor

CONDOR modellen med elektronisk betjening er Winels nyeste type kompakt dør. Den leveres som en komplet, testet enhed klar til montering og kombinerer det velkendte mekaniske dørdesign med et standard elektrisk betjeningssystem.

Download brochuren her

condor q-line

 

 

 

Albatros Q-line watertight sliding door (velegnet til passager skibe)

albatrosDen elektro-hydrauliske vandtætte skydedør ALBATROS er også en ny type kompakt dør. Som de andre modeller leveres den også som en komplet, testet enhed klar til montering og kombinerer det velkendte mekaniske dørdesign med et simplificeret elektro-hydraulisk betjeningssystem.

Download brochuren her

albatros q-line

 

 

 

Seagull Q-line watertight sliding door (velegnet til passager skibe)

seagullDen manuelle (håndbetjente) hydrauliske dør SEAGULL er Winels basis version af en vandtæt skydedør. Også denne model leveres som en komplet, testet enhed, klar til montering. Modellen kombinerer det velkendte mekaniske dørdesign med et simplificeret hydraulisk og elektrisk betjeningssystem.

Download brochuren her

seagull q-line

 

 

Alle dør modeller er udstyret med hydraulisk motor og vandtæt kontrolboks og er testet og godkendt i henhold til gældende klasseregler og de nyeste IMO-regler ligesom de opfylder SOLAS og Søfartstyrelsens krav.

Specielle og avancerede konstruktioner kan fremstilles i samråd med kunder og leveres i overensstemmelse med gældende regler fra klassifikationsselskaberne og de seneste IMO regler.

Deres gennemprøvede design er let at justere og vedligeholde og pakninger kan udskiftes på et par minutter, hvilket holder vedligeholdelses omkostningerne nede.

 

 

Kontakt os for yderligere information eller specifikt tilbud.