FlexiDrive – Remote Cable Drive Operator

lille-sofis-logo

 

 

FlexiDrives-1024x484

 

Flexi-Drive er et alsidigt produkt, bestående af to selvstændige enheder, der internt er forbundet med et lineært kabeltræk. Udstyret er i stand til at fjernbetjene ventiler og andre håndopererede enheder såsom døre eller luger på vanskeligt tilgængelige arealer fra en konsol.

Hvis en ventil er placeret i et farligt område, under vand, på meget snæver plads, eller i en skakt hvor der ofte forekommer giftige luftarter, så er FlexiDrive løsningen.

remote-valve-operator-for-hard-to-reach-valvesFlexi-drive blev oprindeligt udviklet til den amerikanske flåde til betjening af ventiler på utilgængelige steder om bord på skibene – for eksempel en ventil der sidder indeni en tank. I dag benyttes systemet til alle former for konventionelle håndhjuls betjente ventiler/apparater i olie-og gasanlæg samt i den kemiske procesindustri. Det er velegnet til brug under vand og er driftsikkert under alle klimatiske forhold.

Kablet kan klare kraftoverføring til en ventil eller anden enhed, 30 meter væk fra betjeningsstedet, og klarer op til 540 graders bøjninger mellem de to dele.

Klik på produktnavnet for yderligere information

FlexiDrive

eller download vores brochure her

Sofis Flexidrive brochure

 

lille-SFC-logo