Spil og dæksudrustning

 

Steen’s designere tilstræber at deres design er enkle og nemme for værfterne at installere. De fleste af udstyrets hovedfunktioner kan testes på Steens fabrik inden levering til værftet, hvilket også gør det lettere for skibsbyggerne at montere det.

Alt udstyr produceres på deres egne produktionsanlæg og deres højtuddannede svejsere ved alt om at svejse ikke-magnetisk materiale.

Kvalitet har højeste prioritet hos Steen når der vælges materiale – også selv om det kan medføre en højere pris på produktet.

anchorcapstans1516Udover udstyr til kommercielle skibe, mega-yachts og marinefartøjer har Steen også udviklet og produceret dæksudstyr til forskningsskibe, redningsfartøjer, pramme, muddermaskiner, marine byggepladser samt til offshore enheder

P.N. Erichsen repræsenterer Steen Deck Equipment i Danmark og har derfor fornøjelsen at kunne tilbyde deres store leveringsprogram, som blandt andet omfatter:

  • Anker- og fortøjningsspil, manuel eller med motor – for 12.5mm op til 76 mm stolpekæder
  • Fortøjningsudstyr – håndbetjent eller med motor – herunder trosseruller og kapstans (op til 360 kN)
  • Cargo handling – kapacitet op til 400 kN
  • Bugseringsudstyr – kapacitet op til 500 kN

 

Få en oversigt over Steens komplette leveringsprogram ved at klikke her:

Leverings Program

 

Kontakt os for yderligere information eller hvis I har brug for special modeller. Vi er altid klar til at hjælpe med et tilbud