Styresystemer til Thruster

jastram logo

 

Jastram har leveret thrustere og kontrolenheder siden 1950 og tilbyder et bredt udvalg af disse systemer – både til nybygninger og til eftermontering:

 

DrivesAndControls

 

3-step drive systems with resistor units and slip ring motors, som har været de mest populære systemer de sidste par år.

Dynamic drive, a multistep drive system with resistor unit, slip ring motor and reduced starting current, som er det mest økonomiske alternativ til controllable pitch propeller (CPP) thrusters, som bibeholder fordelene fra den robuste fixed pitch propeller (FPP).

Frequency-controlled (FC) drives som imødekommer det stigende krav om trinløs kontrol og Jastram sørger også for opkobling til joysticks og dynamiske positionerings systemer.

Kontrolsystemerne inkluderer betjeningspanel til hydraulik og diesel motorer som er designet og brugerafgrænset i tæt samarbejde med motor leverandøren.

Alle betjeningspaneler fås enten i en standard version eller en specialdesignet udgave.

Alarmsystemets display viser alarmer og fejl på betjeningspanelet og i afbryderskabet og kan samkøres med et hvilket som helst alarm overvågningssystem (AMS)

 

Ring eller skriv til os for yderligere information eller klik her for at se Jastrams brochure:

 

Thruster Drives and Controls