Maritimt udstyr

P.N. Erichsen er agent for en række af verdens førende producenter af udstyr til den maritime industri og offshore sektoren og vi kan derfor tilbyde et bredt produkt program indenfor nedenstående produkt kategorier

Klik på de enkelte kategorier for yderligere information

 

hamann2

Spildevandsrensningsanlæg

Høj kvalitet, lav vedligeholdelse og innovative systemer, der sikrer en bæredygtig udvikling af miljøet. Siden starten i 1972 har Hamann AG udviklet sig til en globalt anerkendt udbyder af marinecertificerede spildevandsanlæg.

 

jastram2

Bovpropeller  – RorpropellerStyresystemer til ThrustereUniprop

Jastram GmbH & Co. er et internationalt anerkendt firma indenfor marine industrien. Firmaet blev grundlagt i 1889 og er i dag ejet af fjerde generation af Jastram familien.

 

 

Steen2

Spil og Dæksudrustning

STEEN Deck Machinery blev grundlagt i 1893 i Elmshorn i Nordtyskland. Siden da har firmaet konstant udviklet sig og de er i dag en af verdens førende producenter indenfor spil og dæksudrustning.

 

 

ThordonRorlejer  –  Stævnrørssystemer – Lejer til dæksudrustningPakdåser

Thordon Bearings Inc. er et familie ejet firma med en state-of-the-art polymer processing fabrik samt in-house design, CAD og produktudviklingsfaciliteter i Burlington, Ontario, Canada. Firmaet blev grundlagt i 1911 og har i dag et omfattende distributionsnetværk som dækker mere end 70 lande.

 

 

Vandtætte hængslede døre – Vandtætte luger  –  A60, A30 & B30 døre

Thormarine er et hollandsk firma grundlagt i 1997 som er specialiseret i vandtætte og brandsikre døre og luger til den maritime industri og til offshore industrien.

 

 

winel2

Vandtætte hængslede døre  –  Vandtætte skydedøre  –  Luger  –  Skaldøre – Tankudluftningsventiler

Winel, som er et privatejet selskab, har siden sin grundlæggelse i 1956 været en af de førende producenter af udstyr til den maritime industri.

 

wb2

Ankre – Ankerkæder – Sjækler og Forfang

 

Wortelboer er specialister i levering af ankre og ankerkæder. Firmaet blev grundlagt i begyndelsen af 1950’erne og med mere end 50 års erfaring inden for den maritime industri har de bevist at de er en pålidelig og troværdig partner.