Elastomere glidelejer

Thordon-logo

 

 

 

Thordon Bearings Inc. er et familieejet firma med en state-of-the-art polymer fabrik samt in-house design, CAD og produktudviklingsfaciliteter i Burlington, Ontario, Canada.

Firmaet blev grundlagt i 1911 og har i dag et omfattende distributionsnetværk som dækker mere end 70 lande og servicerer deres globale kunder.

Thordon tilbyder et komplet program af elastomere lejer med store slidegenskaber og lav friktion, som gør det til et ideelt materiale til rorlejer, stævnrør, pumper mv. ligesom det kan anvendes i spildevandsanlæg og i dæksudstyr.

Thordon lejer fås i standardmål i forskellige former, såsom stænger, rør og plader ligesom det kan leveres/støbes efter kundespecificerede mål.

P.N. Erichsen repræsenterer Thordon Bearings Inc. i Danmark og har derfor fornøjelsen at kunne tilbyde deres store leveringsprogram, som blandt andet omfatter:

SXLbearingsDesignet til tør-løb så installation af smøresystemer kan undgås, ligesom forurening i form af olieudslip ikke bliver aktuel.

CompacCompac-1Designet så der anvendes havvand som smøremiddel i stedet for olie.
ThorPlasThorplas-5Velegnet ved høje temperaturer. 80° C grader i vand og 110° C grader ved tør-løb.
XLXLKombinerer god slidstyrke med lav friktionskoefficient og anvendes i områder med smøring (i begrænset omfang tør-løb).
CompositeComposite-1Designet til beskidte miljøer. God slidstyrke. Anvendes i områder med smøring (vandsmøring). Specielt velegnet til grumset vand
TG-100TG100-2Pak-dåser til vandsmurte propeller. Særlig velegnet til grumset vand. Lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger

Thordon producerer deres lejer iht. ISO 9001:2008 standard og deres produkter er godkendt af de fleste klassificeringsselskaber.