Om os

P. N. Erichsen A/S blev etableret 2. maj 1947 af Peter Nansen Erichsen og hans kone Gisela. I 1966 startede Olaf Erichsen i firmaet og i dag er det ejet og drevet af Esben Erichsen som er 3. generation.

Firmaet startede som et import- / eksport firma der handlede med så forskellige varer som ost, kaffe, rør, medicin og støbegods. Op igennem 60’erne blev firmaets tilknytning til skibsværfterne og den tunge danske industri større, og varesortimentet blev nu hovedsageligt smedede og støbte emner til disse industrier.

Siden da ændrede markedsvilkårene for disse områder sig, og firmaets varesortiment blev derfor ændret tilsvarende så vores kerneforretning i dag er levering af komponenter til marine og offshore industrien, den petrokemiske industri, den farmaceutiske industri, samt til skibsværfter og rederier.

Hvis du vil vide mere om firmaets historie kan du klikke her

 

Aktiv medspiller

P.N. Erichsen indgår gerne som aktiv medspiller i forbindelse med produktudvikling. Foruden at sikre den rigtige leverandør tager vi aktivt del i udviklingsarbejdet og sørger for at kundens behov, normer og krav bliver tilgodeset.

Kvalitet og sikkerhed

P.N. Erichsen er en moderne virksomhed, som benytter sig af den nyeste teknologi inden for industriel udvikling og kommunikation.Vi har indført et komplet kvalitetsstyringssystem som også omfatter vores leverandører.

Vores ansvar – din sikkerhed

Hos P.N. Erichsen sørger vi for, at specifikationerne er i orden fra starten, således at leverancen overholder de betingelser, normer og krav, som er specificeret i de indgåede aftaler. Vores ekspertise og mangeårige erfaring inden for de enkelte sektorer er en væsentlig del af din sikkerhed, når du samarbejder med os. Som samarbejdspartner med P.N. Erichsen kan du altid stole på at vi lever op til vores ansvar – det er din sikkerhed.

P.N. Erichsens idégrundlag

At levere kundespecificerede produkter, enten som færdigkomponenter eller som halvfabrikata. Vores vareudbud udgør derfor en helhed af specialprodukter.

En løbende tilpasning af leveringsprogrammet, teknisk rådgivning og en udbygget lagerfunktion vil også i fremtiden være grundlaget for, at P.N. Erichsen er en pålidelig og troværdig samarbejdspartner.

P.N. Erichsen – vi har den sikre løsning.